„Az Egység idegrendszeri állapot.”
Sri AmmaBhagavan

Masszázs kellékek
Herb Ball masszázs

Herb Ball masszázs

Fülgyertya

Fülgyertya

Moxibúció

Moxibúció

Üvegköpöly

Üvegköpöly

Eseményeink
Tengerparti Iyengar jóga, Spirálstabilizáció és Body Art tábor
Mallorca
2024-10-11
03:00-22:00
Iyengar jóga és sziklamászó tábor Kalymnos szigetén
Myrties, Kalymnos, Görögország
2024-09-23
07:00-21:00
Iyengar & Himalay Kriya Jóga & Spirálstabilizáció tábor
Bali, Indonézia
2024-08-01
10:00-21:00
Programnaptár
CÍMÜNK:
3794 BOLDVA,
KOSSUTH ÚT 21.
MISKOLCI CÍMÜNK:
3530 MISKOLC,
SZEMERE BERTALAN U. 20
1.EM 16
TELEFON:
Nagy János
+36 (70) 257 9010
SKYPE:
lelekmaghaz

Masszázs, Csontkovácsolás, Kezelések

Tartalomjegyzék:

Csontkovácsolás

A csontkovácsolás a csontok, és az azokat mozgató izomrendszer visszafordítható reflexes működészavarainak a diagnosztikájával és terápiájával foglalkozik.

A gerinccsigolyák mozgáskorlátozottságának, és elmozdulásának oka lehet sérülés, túlterhelés és hirtelen rossz mozdulat is, de a leggyakrabban oka a stresszben keresendő. A stresszhelyzet által beindított hormontermelés és idegi impulzusok felkészítik izmainkat a munkára, ám ez a munka gyakran elmarad. Ha a stressz rendszeressé válik, az izomfeszültségből lassan izommerevség lesz, ami korlátozza a csigolyákat a szabad mozgásban, és létrejön az izületi beszűkülés. Súlyosabb esetben, a csigolyák elmozdulásáról van szó, ami nyomhatja a kilépő idegpárokat. A tünetek leggyakrabban a karokban vagy a lábakban jelentkeznek. A huzamosabb ideig fennálló izületi blokkolódás, csigolya elmozdulás komoly betegségek oka is lehet, hiszen az adott szerv körül legyengül a keringés, az anyagcsere, ezért gyengül a szerv immunitása, ami betegséghez vezet.

A csontkovácsolással a gerinccsigolyákat elhúzó befeszült izmok fellazítása, a gerinccsigolyák körüli izület olajozottá tétele és szakszerű, speciális mechanikai fogásokkal az eredeti helyes helyzetükbe való helyreállítás a cél.

<< Előző oldalKövetkező oldal >>