„Ahol a hit megköt, a tapasztalás felszabadít.”
Sri AmmaBhagavan

Masszázs kellékek
Herb Ball masszázs

Herb Ball masszázs

Fülgyertya

Fülgyertya

Moxibúció

Moxibúció

Üvegköpöly

Üvegköpöly

Eseményeink

Jelenleg nincs jövőbeli esemény...

Programnaptár
CÍMÜNK:
3794 BOLDVA,
KOSSUTH ÚT 21.
MISKOLCI CÍMÜNK:
3530 MISKOLC,
SZEMERE BERTALAN U. 20
1.EM 16
TELEFON:
Nagy János
+36 (70) 257 9010
SKYPE:
lelekmaghaz

Masszázs, Csontkovácsolás, Kezelések

Tartalomjegyzék:

Kismama masszázs

 

Miért válaszd?

A kismama masszázs kifejezetten várandósok részére lett összeállítva, figyelembe véve a női testnek ebben az időszakban tapasztalható változásait. Biztonságos, mind az édesanyára, mind a gyermekre való tekintettel. Hatékonyan csillapítja a fájdalmakat, oldja az izomgörcsöket, izomcsomókat, növeli az izmok rugalmasságát. Az általam végzett technika egy olyan speciális kínai masszázsforma, mely ellazít, felfrissít, hatására megszűnhetnek a nyak,-váll,-hát,- derékfájdalmak, javítja a tartást. Segítségével szabaddá válik az energiaáramlás, a kezelés a testben található meridiánvonalak mentén történik. Csökkenti a kóros folyadékvisszatartást, ezáltal segít kiüríteni az ödémákat. Kipróbálhatod még várandósan, vagy kisbabád megszületése után is bármikor.

Akár szoptatás közben is végezhető a masszázs. Masszázs testnek, léleknek. Neked! :)

 Milyen egy kezelés?

Az általam végzett technika egy olyan speciális masszázsforma, mely nem átgyúrós. Enyhe nyomásgyakorló technikával masszírozom át a testet (hát, vállak, nyak, karok, lábak, arc).

Kismama masszázs során maximálisan tiszteletben tartom a kismama kényelmi igényeit (ruhában, alápárnázott, kényelmes pozícióban zajlik az olaj-, illatmentes masszázs). A kismama masszázst az első trimeszter kivételével bármikor kérheted. Hetente legfeljebb egyszeri kezelés ajánlott.

A kismama masszázs időtartama: ~60 perc

Próbáld ki, váljék egészségetekre!

 

Kapcsolat: Geréné Gál Gabriella +36 (30) 600-3085

<< Előző oldal