„Mikor felismered, hogy nem tudsz változtatni semmin, felébredsz.”
Sri AmmaBhagavan

Masszázs kellékek
Herb Ball masszázs

Herb Ball masszázs

Fülgyertya

Fülgyertya

Moxibúció

Moxibúció

Üvegköpöly

Üvegköpöly

Eseményeink

Jelenleg nincs jövőbeli esemény...

Programnaptár
CÍMÜNK:
3794 BOLDVA,
KOSSUTH ÚT 21.
MISKOLCI CÍMÜNK:
3530 MISKOLC,
SZEMERE BERTALAN U. 20
1.EM 16
TELEFON:
Nagy János
+36 (70) 257 9010
SKYPE:
lelekmaghaz

Masszázs, Csontkovácsolás, Kezelések

Tartalomjegyzék:

Kismama masszázs

 

Miért válaszd?

A kismama masszázs kifejezetten várandósok részére lett összeállítva, figyelembe véve a női testnek ebben az időszakban tapasztalható változásait. Biztonságos, mind az édesanyára, mind a gyermekre való tekintettel. Hatékonyan csillapítja a fájdalmakat, oldja az izomgörcsöket, izomcsomókat, növeli az izmok rugalmasságát. Az általam végzett technika egy olyan speciális kínai masszázsforma, mely ellazít, felfrissít, hatására megszűnhetnek a nyak,-váll,-hát,- derékfájdalmak, javítja a tartást. Segítségével szabaddá válik az energiaáramlás, a kezelés a testben található meridiánvonalak mentén történik. Csökkenti a kóros folyadékvisszatartást, ezáltal segít kiüríteni az ödémákat. Kipróbálhatod még várandósan, vagy kisbabád megszületése után is bármikor.

Akár szoptatás közben is végezhető a masszázs. Masszázs testnek, léleknek. Neked! :)

 Milyen egy kezelés?

Az általam végzett technika egy olyan speciális masszázsforma, mely nem átgyúrós. Enyhe nyomásgyakorló technikával masszírozom át a testet (hát, vállak, nyak, karok, lábak, arc).

Kismama masszázs során maximálisan tiszteletben tartom a kismama kényelmi igényeit (ruhában, alápárnázott, kényelmes pozícióban zajlik az olaj-, illatmentes masszázs). A kismama masszázst az első trimeszter kivételével bármikor kérheted. Hetente legfeljebb egyszeri kezelés ajánlott.

A kismama masszázs időtartama: ~60 perc

Próbáld ki, váljék egészségetekre!

 

Kapcsolat: Geréné Gál Gabriella +36 (30) 600-3085

<< Előző oldal