„A kapcsolatok maga az Élet. Life is relationship”
Sri AmmaBhagavan

Kapcsolódó programok

Jelenleg nincs jövőbeli esemény...

Programnaptár
Egység Felébredés tréning 1
Egység Felébredés tréning 2
Egység Felébredés tréning 3
Eseményeink
Tengerparti Iyengar jóga, Spirálstabilizáció és Body Art tábor
Mallorca
2024-10-11
03:00-22:00
Iyengar jóga és sziklamászó tábor Kalymnos szigetén
Myrties, Kalymnos, Görögország
2024-09-23
07:00-21:00
Iyengar & Himalay Kriya Jóga & Spirálstabilizáció tábor
Bali, Indonézia
2024-08-01
10:00-21:00
Programnaptár
CÍMÜNK:
3794 BOLDVA,
KOSSUTH ÚT 21.
MISKOLCI CÍMÜNK:
3530 MISKOLC,
SZEMERE BERTALAN U. 20
1.EM 16
TELEFON:
Nagy János
+36 (70) 257 9010
SKYPE:
lelekmaghaz

Archívum

Tartalomjegyzék:

EGYSÉG FELÉBREDÉS TRÉNING

Dél-Indiában Madrastól két órányira van egy Egyetem, amit az Egység Egyetemének hívnak (ONENESS UNIVERSITY). Az egyetemet Sri Amma és Sri Bhagavan alapította. A jelenség, amit ma világszerte az Egység Mozgalomnak hívnak onnan indult el. Az alapító Sri Bhagavan azt mondja, hogy az emberi lények az érzékelésük korlátozó volta miatt, az elválasztódás érzését érzik, ami rengeteg belső-és külső konfliktushoz vezet. Ez az elválasztódás érzése eredményezi, hogy különállónak érzékeljük magunkat, távolságot tartva egymástól, az állatoktól, a növényektől, a természettől, Istentől. A távolságtartás következménye, hogy csak a személyes túlélésünkre koncentrálunk, a családunkéra, a legszűkebb közösségünkre. Ez a szeparáció. Ma már nem élhetünk elválasztódásban.

Sri Bhagavan szavai szerint az elválasztódás érzése vezet a belső konfliktusokhoz, ami a külső konfliktusokban nyilvánul meg. Hogy ezek a belső-és külső konfliktusok és a szeparáció érzése megszűnjön az ember fizikai agyában, az idegrendszerben kell megtörténnie az átalakulásnak, ami MEGVÁLTOZTATJA az érzékelést  (azt ahogyan a világot észleled, érzékeled).                                                                      

 Sri Bhagavan az EGYSÉG DEEKSHA erejét és tisztaságát közvetíti ezért, az emberiség számára, hogy a fizikai agyban megtörténjen az átalakulás. Amint ez a hamis illúzió (az elválasztódás érzése) megszűnik, a szív kinyílik és ami marad, az az együttérzés és a Feltétel nélküli szeretet.

2012. december 21-ére jósolják a dimenzió váltást, aminek felgyorsuló folyamata az, amiben most jelenleg élünk. Ez a rengeteg természeti katasztrófa, amivel az emberiségnek ma szembe kell néznie, Sri Bhagavan elmondása szerint mind a bennünk lévő konfliktusok eredménye. A konfliktusok csak úgy szűnhetnek meg, ha az elválasztódás érzése megszűnik.

Sri Bhagavan és az Egység Mozgalom az Egység DEEKSHÁVAL dolgozik azon, hogy felismerd azt, hogy nem vagy elválasztódva. Sri Bhagavan azt mondja, hogy az Egység az elválasztódás érzése nélküli ÉLET.

Amíg az elválasztódás hamis illúziójában élünk addig az nem élet, az élet akkor kezdődik amikor a felismerés megtörténik, hogy nincs benned személy. Amint ez a felismerés megtörténik a szeparáció eltűnik és leáll a belső párbeszéd, ami a sok-sok személyiségünk párbeszéde. Az EGYSÉG DEEKSHA ezt a felismerést adja meg az embernek. Ez a belső integráció az Egység első fázisa. A második fázisban egynek érzed magad az édesapáddal, az édesanyáddal, a házastársaddal, a barátaiddal. A következő szinten egynek érzed magad az állatokkal, a növényekkel, a természettel. Az egység legmagasabb szintjén pedig felismered azt, hogy Te és Isten egyek vagytok. Sri Bhagavan és az Egység Mozgalom azzal a tiszta szándékkal dolgozik, hogy ebbe a végső egységbe kísérje az emberiséget.

Ez a munka Sri Bhagavan szerint bennünk kezdődik és ott is ér véget. Sri Bhagavan az egység megteremtéséhez 64 ezer deekshaadót juttat a legmagasabb állapotba, akik a közös emberi tudatossági szintet segítik áttranszformálni 2012. év végére.

Ha úgy érzed, hogy ebben a mozgalomban szeretnél aktívan tevékenykedni, azaz szeretnél deekshaadóvá válni, akkor várunk szeretettel az Egység Felébredés Tréningre.

Következő oldal >>